ΠΕΤΙΕ

ascpiEPBSIFBLStwitter 32linkedin 32facebook 32

Last updateΤρι, 02 Ιαν 2018

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Σχετικά Σχετικά με την ΠΕΤΙΕ Κοινωνικές Δράσεις

Δωρεάν μέτρηση Σακχάρου στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας την Τρίτη 25/10/2012

mandra firstΤο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, ανταποκρινόμενο στους σκοπούς της ΠΕΤΙΕ και εκφράζοντας την κοινωνική ευαισθησία όλων των συναδέλφων, αλλά και ως μία ενεργή καμπάνια για να γνωρίσει η κοινωνία περισσότερο τους Τεχνολόγους, την επιστημονική τους κατάρτιση και το έργο τους, ξεκινά πρώτα στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας Αττικής, την καμπάνια κοινωνικής δράσης, όπου θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μέτρηση Σακχάρου τριχοειδικού αίματος, στους δημότες.

Με τα πενιχρά έσοδα που διαθέτουμε ως ΠΕΤΙΕ, θα φροντίσουμε αυτή η καμπάνια να επεκταθεί, ώστε πλέον ο κόσμος να γνωρίζει τι θα πει "Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων" και η ΠΕΤΙΕ, εκφράζοντας την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη που πρέπει να έχουμε όλοι μας, να σταθούμε μπροστά σε κάθε ανάγκη της κοινωνίας, για πρόληψη της Υγείας του κόσμου. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε εθελοντικά σε αυτές τις κοινωνικές δράσεις επικοινωνείστε μαζί μας.

Άμεση Επικοινωνία με την ΠΕΤΙΕ

Τηλ.-Fax.: 210 5220330
Κινητό: 697 222 1311 - 693 250 9955
e–mail: info@petie.gr
---------------------------
Ωράριο Γραφείων ΠΕΤΙΕ:
Κάθε Τετάρτη 5-7μμ 
Η ΠΕΤΙΕ έχει πρωταρχικό σκοπό την Αναβάθμιση των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο του Biomedical Laboratory Scientist 
----------------------
Δεν ταυτίζεται ούτε και υποστηρίζει οποιαδήποτε Ιδιωτική Εταιρεία Ιατροφαρμακευτικών προϊόντων ή Εργαστηρίων