ΠΕΤΙΕ

ascpiEPBSIFBLStwitter 32linkedin 32facebook 32

Last updateΤρι, 02 Ιαν 2018

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Σχετικά Σχετικά με την ΠΕΤΙΕ Τι είναι η ΠΕΤΙΕ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Τ.Ι.Ε

petie logo1

Η Πανελλήνια ένωση Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων (Π.Ε.Τ.Ι.Ε) είναι Επιστημονικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1987 με κύριο σκοπό την Προώθηση και Κατοχύρωση των Επιστημονικών - Επαγγελματικών δικαιωμάτων των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων. 

Οι κυριότεροι σκοποί της ΠΕΤΙΕ είναι :

  • Προώθηση και κατοχύρωση των Επιστημονικών και Επαγγελματικών δικαιωμάτων των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων καθώς και ηθική  και οικονομική τους αναβάθμιση.
  • Έκδοση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος και Σύσταση της ΠΕΤΙΕ σε Ν.Π.Δ.Δ.
  • Εκπροσώπηση και υπεράσπιση σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων καθώς και του επαγγελματικού ρόλου τους στην κοινωνία.
  • Η διοργάνωση από την Ένωση, μόνη ή σε συνεργασία με άλλες ενώσεις, εταιρείες, οργανισμούς ή πανεπιστήμια, Επιστημονικών εκδηλώσεων, διαλέξεων ή σεμιναρίων σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο.
  • Κάλυψη όλων των κενών θέσεων των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων και αύξηση  του αριθμού των οργανικών θέσεων τους στους οργανισμούς του ΕΣΥ και των Ασφαλιστικών Οργανισμών, καθώς και του Ιδιωτικού Τομέα.
  • Η ένταξη και διατήρηση του κλάδου στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα Υγείας.
  • Ποιοτική αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης στη  χώρα μας που να ανταποκρίνεται όχι μόνο στις ανάγκες αλλά και στις προσδοκίες όλων των πολιτών.

Περισσότερα...

Άμεση Επικοινωνία με την ΠΕΤΙΕ

Τηλ.-Fax.: 210 5220330
Κινητό: 697 222 1311 - 693 250 9955
e–mail: info@petie.gr
---------------------------
Ωράριο Γραφείων ΠΕΤΙΕ:
Κάθε Τετάρτη 5-7μμ 
Η ΠΕΤΙΕ έχει πρωταρχικό σκοπό την Αναβάθμιση των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο του Biomedical Laboratory Scientist 
----------------------
Δεν ταυτίζεται ούτε και υποστηρίζει οποιαδήποτε Ιδιωτική Εταιρεία Ιατροφαρμακευτικών προϊόντων ή Εργαστηρίων