ΠΕΤΙΕ

ascpiEPBSIFBLStwitter 32linkedin 32facebook 32

Last updateΤρι, 02 Ιαν 2018

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαίδευση Εκπαίδευση Συνέδρια Ευρωπαϊκή Ημερίδα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Ευρωπαϊκή Ημερίδα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδερφοι έχουμε την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην Ευρωπαϊκή Ημερίδα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (CPD: Keeping Biomedical Scientists Fit to Practice) των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων και Βιοιατρικών Εργαστηριακών Επιστημόνων, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου 2016, στο Ξενοδοχείο "Τιτάνια", Πανεπιστημίου 52, Αθήνα.  Η Ημερίδα έχει την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και την  Άδεια του ΕΟΦ.

Η Βιοϊατρική Εργαστηριακή Επιστήμη εξελίσσεται συνεχώς και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα συμβαδίζουμε τεχνολογικά με αυτές τις αλλαγές, ώστε να παρέχουμε το καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα στους εξεταζόμενους και τους ασθενείς. Ο σημαντικότερος παράγοντας στην αναβάθμισή μας αυτή είναι η Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και για τον λόγο αυτό η EPBS (European Association for Professions in Biomedical Science - Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων Επαγγελματιών Βιοϊατρικής Επιστήμης) σε συνεργασία με την ΠΕΤΙΕ οργανώνει Πανευρωπαϊκή ημερίδα, όπου θα συζητηθούν και θα παρουσιαστούν οι μέθοδοι, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων και των Βιοιατρικών Επιστημόνων στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Στην Ημερίδα θα χορηγηθούν για πρώτη φορά 5 Πανευρωπαϊκά Μόρια CPD (Continuing Professional Development - Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) απο τον EPBS.
Για την Προεγγραφή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του παρακάτω Δελτίου Συμμετοχής και η αποστολή του με mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με Fax (210 5220330).
Οι παρουσιάσεις της Ημερίδας είναι στην Αγγλική γλώσσα. Επίσης στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν 2 Διαλείμματα Καφέ (10.00 & 15.20) καθώς και γεύμα (12.30).

CPD Program 2016

CPD EPBS EPBS 2016

Άμεση Επικοινωνία με την ΠΕΤΙΕ

Τηλ.-Fax.: 210 5220330
Κινητό: 697 222 1311 - 693 250 9955
e–mail: info@petie.gr
---------------------------
Ωράριο Γραφείων ΠΕΤΙΕ:
Κάθε Τετάρτη 5-7μμ 
Η ΠΕΤΙΕ έχει πρωταρχικό σκοπό την Αναβάθμιση των Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο του Biomedical Laboratory Scientist 
----------------------
Δεν ταυτίζεται ούτε και υποστηρίζει οποιαδήποτε Ιδιωτική Εταιρεία Ιατροφαρμακευτικών προϊόντων ή Εργαστηρίων